Bomen, Struiken, Planten


INSPIRATIE.

 

Naast al dat kunst wat haast niet van echt te onderscheiden is hebben wij ook echte bomen, struiken en planten. Zo kun je je tuin ook laten voorzien van wat echt groen. We hebben hier een best groot aanbod in alleen doen wij dit het makkelijks via een offerte. Mede ook omdat de prijzen per seizoen verschillen.

 

Hieronder ziet je wat sfeer foto's zodat je wat meer inzicht krijgt. Mocht je nou een tuin hebben en weet je niet waar je moet beginnen? Stuur ons dan even een berichtje met je eisen en verwachtingen en dan kunnen wij u advies geven.

 

Wat het makkelijkste en snelste werkt is ons even een mailtje sturen met een foto of een tekening van de oppervlakte van u tuin.

Ook is het handig om de afmetingen erbij te vermelden en hoe je het ongeveer voor je ziet. Dan kunnen wij je het meest snel en effectief mogelijk helpen.

Lichte tinten..

 

Voor een wat lichte look in uw tuin kunt u kiezen voor de Light Grey serie. Dit heeft als kenmerk dat het wat zomers en vriendelijk oogt. Ook valt dit mooi te combineren met wat bredere planten. Zoals bijvoorbeeld een meerstammige boom. Doordat de lichte kleur wat rust uitstraalt is deze kleur ook heel mooi met een wat kleurvolle plant erin. Denk hierbij aan een Magnolia of een grote Hortensia.

Houtlook...

 

Dan is de vraag natuurlijk 'Waarom een houtlook?' Hout heeft een mooie natuurlijke uitstraling die uitstekend past in het karakter van een tuin. De mogelijkheden van hout in de tuin zijn eindeloos! Je kunt dit materiaal combineren bij iedere tuinstijl en inrichting. Daarbij verveeld hout eigenlijk nooit en ben je het zat gooi je er gewoon een likje verf overheen. Zoals je hieronder ziet is hout ook eindeloos te combineren met de verschillende groene planten. Je brengt veel eenheid in je tuin door bijvoorbeeld alles hout en groen te maken. 

Donkere tinten...

 

Een onbeschreven regel op het gebied van kleur in je tuin is dat alles wat licht van kleur is de aandacht trekt. Anderzijds is alles wat donker is meer naar de achtergrond gaat en daarbij wat meer de rust weergeeft. Met een donkere kleur kun je veel kanten op. Je kunt de potten mooi op laten lichten door middel van het plaatsen van de juiste spots of er een lichte kleurvolle plant in de bak te zetten.